Как да използваме студен бетонен секач

Разрушаването на бетон е задача на тежкотоварни фирми, занимаващи се с подобен тип услуги. Въпреки това и сами може да се справите с подходящ набор от инструменти и тежкотоварни машини.

zamazkaПовечето конкретни проекти по събаряне и къртене призовават за използването на крик чук или секач. Понякога малки площи от бетон трябва да бъдат отстранени от по-голям проект, или може просто трябва да се наложи да почистите с длето. Работата с бетон налага използването на специализирани инструменти, които ще се помогнат в къртенето на бетон. Конкретно длето, понякога известна като една тухла и набор с широка, плоска, сравнително скучна форма длето, също може да е практично решение. Тухлен набор е по-добрата версия на длето, като се има предвид конкретиката на самото длето в по-прецизното рязане. Производителите правят конкретни студени длета от закалена стомана, които няма да наруши повърхността на дадената зидария.

Как да използваме Студени Бетонни Секачи

Работата с бетон налага използването на специализирани инструменти, които ще се справи с твърдата повърхност. Конкретен набор длето е по-широка версия на длето, която има предвид конкретна длето или такава е по-тясна за малки повърхности и по-прецизно рязане. Производителите правят конкретни студени длета от закалена стомана, които няма да наруши целостта си под стреса на приложена сила върху повърхност, каквато е зидарията.

Как става рязането на бетонни блокове или павета

Маркирайте ред от конкретната машина или блок, с парче тебешир, на мястото, където имате намерение да режете.

Плъзнете ръба на бетонното студено длетото назад и напред през демаркационната линия, като окажете натиск върху длетото върху бетонния блок или машина. По-широката част от острието на бетонното длето трябва да се плъзга по блока.

Преместете бетонното студено длето по дължината на бетонната пукнатина от двете страни и ударете с чук, докато зидарията се пропука.Ако всичко това ви се струва не понятно и трудоемко, винаги може да се обърнете към фирма по къртачни услуги за рязане и къртене на бетон и плочи.

Подобни статии

 • 10000
  Плочките са едни от нещата, които най-бързо се износват, захабяват, зацапват. Ето защо се налага подмяната им, дори дома да е нов за вас, то много вероятно е предните собственици да са го обитавали десетилетия наред.За къртене на плочки в баня или на под е нужно професионално отношение, специални къртачни…
 • 71
  Този тип отворени помещения се нуждаят от добро планиране на пространството, тъй като съвместяват в едно различни жилищни зони. Вижте съветите на дизайнерите. Зоната за сън трябва да бъде изолирана  Това правило може да се пропусне единствено, ако жилището се обитава само от един човек. Във всеки друг случай, добре…
  Tags: да, и, се, на, от, е
 • 67
  На пазара в България и не само, се продават различни видове ПВЦ дограма. Да си призная аз самия не бях подготвен, когато реших да слагам нови прозорци в апартамента си и се наложи да търся информация от приятели и интернет. Разбира се, не мина дълго време в проучване и нещата…
  Tags: на, и, да, от, се, е
Публикувано в Ремонт. Постоянна връзка.