Как да използваме студен бетонен секач

Разрушаването на бетон е задача на тежкотоварни фирми, занимаващи се с подобен тип услуги. Въпреки това и сами може да се справите с подходящ набор от инструменти и тежкотоварни машини.

zamazkaПовечето конкретни проекти по събаряне и къртене призовават за използването на крик чук или секач. Понякога малки площи от бетон трябва да бъдат отстранени от по-голям проект, или може просто трябва да се наложи да почистите с длето. Работата с бетон налага използването на специализирани инструменти, които ще се помогнат в къртенето на бетон. Конкретно длето, понякога известна като една тухла и набор с широка, плоска, сравнително скучна форма длето, също може да е практично решение. Тухлен набор е по-добрата версия на длето, като се има предвид конкретиката на самото длето в по-прецизното рязане. Производителите правят конкретни студени длета от закалена стомана, които няма да наруши повърхността на дадената зидария.

Как да използваме Студени Бетонни Секачи

Работата с бетон налага използването на специализирани инструменти, които ще се справи с твърдата повърхност. Конкретен набор длето е по-широка версия на длето, която има предвид конкретна длето или такава е по-тясна за малки повърхности и по-прецизно рязане. Производителите правят конкретни студени длета от закалена стомана, които няма да наруши целостта си под стреса на приложена сила върху повърхност, каквато е зидарията.

Как става рязането на бетонни блокове или павета

Маркирайте ред от конкретната машина или блок, с парче тебешир, на мястото, където имате намерение да режете.

Плъзнете ръба на бетонното студено длетото назад и напред през демаркационната линия, като окажете натиск върху длетото върху бетонния блок или машина. По-широката част от острието на бетонното длето трябва да се плъзга по блока.

Преместете бетонното студено длето по дължината на бетонната пукнатина от двете страни и ударете с чук, докато зидарията се пропука.Ако всичко това ви се струва не понятно и трудоемко, винаги може да се обърнете към фирма по къртачни услуги за рязане и къртене на бетон и плочи.